Ποια είναι η αρχή του έξυπνου ποσοστού καρδιών ελέγχου ρολογιών Bluetooth και του ηλεκτροκαρδιογραφήματος;

August 10, 2021
τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι η αρχή του έξυπνου ποσοστού καρδιών ελέγχου ρολογιών Bluetooth και του ηλεκτροκαρδιογραφήματος;

Τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια στην αγορά έχουν μερικές υγεία-προσανατολισμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ποσοστού καρδιών και του ελέγχου ECG. Η εμφάνιση αυτών των προϊόντων παρέχει ένα καταλληλότερο και γρήγορο κανάλι για την προσωπική διαχείριση υγείας. Αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι που έχουν τις ερωτήσεις. Πώς ένα ρολόι ελέγχει το ποσοστό καρδιών και το ηλεκτροκαρδιογράφημα; Είναι η αξία ακριβής έναντι της μέτρησης νοσοκομείων;

Η αρχή του ποσοστού καρδιών που ελέγχει το ρολόι χρησιμοποιεί έναν φωτοηλεκτρικό αισθητήρα κυμάτων σφυγμού όγκου (PPG) για να συλλέξει τα στοιχεία ποσοστού καρδιών. Αυτό είναι ήδη μια πολύ ώριμη τεχνολογία. Αυτό το ρολόι δίνει επίσης μεγάλη προσοχή «στην εργονομία». Η αντιστοιχία μεταξύ του ρολογιού και του καρπού είναι υψηλότερη, το οποίο βελτιώνει την ακρίβεια μέτρησης των στοιχείων.

 

Αρχή της ανίχνευσης ECG

Το έξυπνο ρολόι χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι των ξηρών ηλεκτροδίων μη-επαφών για να συλλέξει ένα ενιαίο σήμα ECG, το οποίο είναι κατάλληλο για τη βραχυπρόθεσμη ενιαία μέτρηση ECG. Είναι συμπαγές, κατάλληλο να φέρει, και έχει την υψηλή ακρίβεια. Είναι κατάλληλο για τη χρήση στο σπίτι και κατά το έξοδο. Ειδικά στην περίπτωση των ξαφνικών παλμών καρδιών, της θωρακικής συμπίεσης, του ιλίγγου, του θωρακικού πόνου και άλλων συμπτωμάτων, μπορεί να ελέγξει και να καταγράψει τα ανώμαλα στοιχεία ECG εγκαίρως, και να τα αποθηκεύσει app, ώστε να παρασχεθούν τα στοιχεία αναφοράς για τους γιατρούς στη διάγνωση.

 

Επιπλέον, το έξυπνο ρολόι υιοθετεί μια μόνος-αναπτυγμένη ενότητα αποκτήσεων υψηλός-ευαισθησίας ECG, που μπορεί άμεσα να συλλέξει τα στοιχεία ECG, και να μετατρέψουν τη μετρημένη αξία HRV για να λάβει τη γήρανση, την κούραση, και την πίεση των καρδιών, και κάτω από την προϋπόθεση της εξασφάλισης ακρίβειας για να επιτύχουν το σκοπό της κατάλληλων δοκιμής και της χρήσης, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την ένταση άσκησης σύμφωνα με την καθημερινή αξία κούρασης.

 

Συστήνεται να εκτελεσθεί μια δοκιμή επίδοσης πρώτα. Η αξία κούρασης μπορεί να μετρηθεί συνεχώς για 4 έως 6 ημέρες μέσα σε 2 εβδομάδες, και η μέση τιμή αυτού του στοιχείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωπική αξία συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων. Κατά τη διάρκεια των 2 εβδομάδων της δοκιμής επίδοσης, πρέπει να διατηρήσετε τον καθημερινό όγκο άσκησής σας, παρά μια περίοδο βαριάς άσκησης ή πλήρους ανάπαυσης. Αφότου λαμβάνεται η αξία κούρασης συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων στη δοκιμή, πρίν αρχίζει την άσκηση στην πιό πρόσφατη περίοδο, η πραγματική μετρημένη αξία του ενιαίου βαθμού κούρασης μπορεί να συγκριθεί με την αξία συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων κούρασης. Η αρχή της διατύπωσης σχεδίων:

(1) όταν η αξία κούρασης δοκιμής

(2) όταν ο βαθμός κούρασης δοκιμής value> η προσωπική αξία αναφοράς βαθμού κούρασης, η ένταση κατάρτισης μπορεί να αυξηθεί κατάλληλα.

 

Ποσοστό καρδιών

Οι αλλαγές στο ποσοστό καρδιών μπορούν άμεσα ή έμμεσα να απεικονίσουν την υγεία του ανθρώπινου σώματος σε πολλές πτυχές, το οποίο είναι η έννοια της μέτρησης του ποσοστού καρδιών. Στον τομέα της έξυπνης ένδυσης, η σημασία της μέτρησης του ποσοστού καρδιών φανερώνεται κυρίως σε τρεις πτυχές.

 

Καταρχάς, από την άποψη της άσκησης, το ποσοστό καρδιών μπορεί να απεικονίσει τις πραγματικές πληροφορίες του σώματος του χρήστη κατά τη διάρκεια της άσκησης. Εάν το ποσοστό καρδιών είναι πάρα πολύ υψηλό και η άσκηση είναι πάρα πολύ σφριγηλή, και το νερό σωμάτων του χρήστη εξατμίζει πάρα πολύ γρήγορα, κατόπιν αυτό το είδος άσκησης δεν είναι ευεργετικό στο σώμα. Εάν το ποσοστό καρδιών δεν είναι αρκετά υψηλό για την ελαφριά άσκηση, ο χρήστης αυτό είναι αδύνατος να καψει αρκετές θερμίδες.

 

Αφετέρου, από την άποψη της ασθένειας, ο έλεγχος εάν το στηργμένος ποσοστό καρδιών είναι στην κανονική σειρά, η καρδιακή σύλληψη ελέγχου και η ανώμαλη αύξηση στο ποσοστό καρδιών κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων μπορούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο να αποτρέψουν τις ασθένειες εγκαίρως, και ακόμη και να ελέγξει το ποσοστό καρδιών μέσω ECG μπορεί να ανιχνεύσει εάν ο ρυθμός καρδιών είναι ανώμαλος. Επιπλέον, ο photoplethysmographic αισθητήρας κυμάτων σφυγμού μπορεί επίσης να ελέγξει τις αλλαγές κυμάτων σφυγμού για να αναλύσει το ποσοστό σφυγμού, τη συγκέντρωση οξυγόνου αίματος, και την κατάσταση της μικροκυκλοφορίατος και των περιφερειακών αιμοφόρων αγγείων στους διαβητικούς ασθενείς.

 

Τέλος, η διανοητική πτυχή. Μέσω της ελεγχόμενης μεταβλητότητας ποσοστού καρδιών, η αυτόνομη νευρική αξιολόγηση της λειτουργίας μπορεί να αναλυθεί, όπως η διανοητική πίεση, η ένταση και η χαλάρωση, και η ποιότητα ύπνου.

 

ECG

Η μέτρηση ECG μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τους αθλητικούς τραυματισμούς. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η υπερβολική άσκηση κάτω από την κούραση είναι μια από τις κύριες αιτίες του τρεξίματος των τραυματισμών. Τα αθλητικά ρολόγια με τη λειτουργία ECG στηρίζονται κυρίως στην ακριβή μέτρηση του ποσοστού καρδιών άσκησης, κουράζουν, και πίεση για να αποτρέψουν τους τρέχοντας αθλητικούς τραυματισμούς: ασκήστε τον έλεγχο ποσοστού καρδιών χρησιμοποιείται για να ελέγξει την ένταση άσκησης σε πραγματικό - χρόνος κατά τη διάρκεια της άσκησης, να αποτρέψει τους αθλητικούς τραυματισμούς, και να βελτιώσει την αποδοτικότητα άσκησης η δοκιμή κούρασης αξιολογεί τη φυσική κατάσταση πριν από την άσκηση για να αποτρέψει τους αθλητικούς τραυματισμούς που προκαλούνται με την υπερβολική άσκηση.

Για την πρόληψη του ξαφνικού θανάτου: Πριν από το ξαφνικό θάνατο από την άσκηση, το ECG του ξαφνικού θανάτου θα παρουσιάσει ανώμαλες αλλαγές. Εάν οι ανώμαλες αλλαγές στο ECG μπορούν να συλληφθούν και να αντιμετωπιστούν εγκαίρως, θα συμβάλει πολύ στην πρόληψη του ξαφνικού θανάτου άσκησης.

Στην καθημερινή διαχείριση υγείας καρδιών, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ρολόι ECG ως καθημερινή υπενθύμιση ελέγχου και ανωμαλίας. Όταν το ανώμαλο στοιχείο ECG ελέγχεται, μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο για λεπτομερές ECG που ελέγχει και που εξετάζει προκειμένου να αποτραπεί και να επιβεβαιωθεί η επεξεργασία. Ο έξυπνος έλεγχος ενιαίος-μολύβδου ECG χρήσης ρολογιών, που έχει την καλή αξία αναφοράς για την αρρυθμία, όπως κοιλιακός πρόωρος κτυπά, ενδοκολπικός ινιδισμός, κ.λπ. συγχρόνως, ο ενιαίος-μόλυβδος ECG έχει επίσης μια ορισμένη διαγνωστική αξία για τη μυοκαρδιακή ισχαιμία.